Wijkregisseur Wendy vertrekt

donderdag, 29 september 2016

Wendy Beukhof was de afgelopen jaren de wijkregisseur van Arnhem Noord West. Gebiedsregisseur was een betere naam geweest: het betrof zes verschillende wijken waar zij met bewoners en beroepskrachten samenwerkte voor een veilige en prettige woonomgeving. Maar de wijkregisseurs stoppen: hun expertise wordt ingezet op de te vormen Wijkteams Leefomgeving.

Wendy nam vandaag afscheid met een bescheiden receptie waar alle actieve bewoners voor waren uitgenodigd waar zij de afgelopen vier jaren mee heeft gewerkt. Dat gebeurde in het MFC Klarendal met een hapje en een drankje. Maar ook met een toespraak waarin er wat werd verteld over haar precieze en accurate werkwijze, met zowel de bewoners als de wethouders waar ze mee te maken heeft in haar werk.

Wendy gaat binnenkort gestationeerd zijn in het Wijkteam Leefomgeving van Presikhaaf. Maar eigenlijk vond ze dat ze nog niet klaar was in (o.a.) Klarendal. Een toespraak deed ze liever niet, ze kan er al zo slecht tegen: afscheid nemen…

Cadeautjes? Veel babycadeautjes, zoals ook een rompertje met het Klarendal logo er op. Wendy is namelijk zwanger!

Wij wensen Wendy veel geluk, met zowel werk als het nieuwe leven wat komt!

_____________________________________________________________

Meer weten over de aan te komen veranderingen binnen ‘wijkgericht werken’? Lees een achtergrond artikel (tevens voorpagina van de afgelopen wijkkrant) op Arnhem Direct.


« naar overzicht