Wijken voor Kunst 2016

maandag, 23 mei 2016

In het weekend van 24 en 25 september 2016 vindt voor de twaalfde keer de kunst- en cultuurmanifestatie Wijken voor Kunst plaats. De organisatie pakt het dit keer iets anders aan dan voorheen. Het zwaartepunt ligt op de zondag, op zaterdag zijn er enkele kleine voorproefjes.

Naast vrije deelname door creatieve wijkbewoners en ondernemers uit Klarendal, Sint Marten, Spoorhoek en Sonsbeekkwartier, zullen drie bewonerskunstprojecten worden georganiseerd.

Creatieve wijkbewoners kunnen meedoen met een open atelier of huiskamer, straatexpositie of ander idee. Omdat er geen expositieruimte meer beschikbaar is voor groepstentoonstellingen, moeten deelnemers nu zelf een ruimte regelen. Ook een podium voor muziek wordt niet meer vanuit de organisatie aangeboden.

Iedereen die mee wil doen, kan dat bij de organisatie melden en een rode Wijken voor Kunst-vlag krijgen om de locatie te markeren. Mail naar info@wijkenvoorkunst.nl o.v.v. naam, kunstactiviteit en locatie-adres. Houd voor de laatste nieuwtjes de Facebookpagina in de gaten!


« naar overzicht