Wijkactieplan 2015-2017

zaterdag, 19 september 2015

Meedenken over de keuzes voor Klarendal!
Dit jaar is het twee jaar geleden dat het eerste wijkactieplan voor Klarendal gepresenteerd werd. Arnhem heeft voor elke wijk een eigen wijkactieplan, samengesteld met bewoners en instellingen via wijkgesprekken met als doel resultaatgericht samen te werken aan een leefbare stad. Dit wijkactieplan 2013-2015 loopt nu af en er moet vanuit de wijk een nieuw wijkactieplan opgesteld worden. Dit nieuwe wijkactieplan bestrijkt dan de periode 2015-2017.

Het ‘WAP’ 2014/2015 staat hier online, u kunt de inhoud er nog eens op nalezen.

Als bewoner kunt u meedenken, meepraten  en meebeslissen over de inhoud van het nieuwe wijkactieplan. Het wijkgesprek hierover vindt plaats op woensdag 7 oktober vanaf 19.30 uur in het MFC Klarendal. De sfeer van het gesprek zal gemoedelijk  zijn.

Wanneer u belangstelling heeft om mee  te doen, stuur dan een mail naar opbouwwerker Rob Klingen.

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om 7 oktober naar het MFC te komen, is er vanaf maandag 14 september t/m 5 oktober de mogelijkheid om uw ideeën aan de “appelboom” in de hal van het MFC op te hangen. De daarvoor benodigde “appeltjes” kunt u ophalen aan de balie. De ideeën zullen op 7 oktober worden gepresenteerd en meegenomen worden in de actiepunten van het nieuwe wijkactieplan.

Wij vinden het leuk om u te ontmoeten op 7 oktober en zien uw ideeën met belangstelling tegemoet.


« naar overzicht