Wethouder Ron König is even het ‘cadeaubeest’ bij Peuterwerk Beestenboel van Skar

dinsdag, 20 december 2016

Maandag 19 december jl waren de peuters bij de Peuterwerklocatie Beestenboel in de wijk Klarendal extra actief; wethouder Ron König kwam langs mét een cadeau. Dit bezoekje bracht hij vanwege de kick off van 23 november voor de Peuterwerkcampagne Ontwikkelrecht. De wethouder kon zo even een uurtje een kijkje nemen wat de kinderen allemaal bij Beestenboel spelenderwijs kunnen leren.

Het Ontwikkelrecht is er voor alle Arnhemse peuters. Vanaf 1 januari mogen zij eerder (vanaf 2 jaar) en vaker naar het Peuterwerk (voorheen peuterspeelzaal) mogen komen. Dit om alle peuters evenveel kansen te geven om zich optimaal te kunnen ontwikkelen. De gemeente Arnhem heeft hiervoor extra subsidie beschikbaar ingesteld.

Kinderopvang Skar heeft veel locaties in en rondom Arnhem  waar kinderen kunnen komen voor Peuterwerk (voorheen peuterspeelzaal). Bijna in iedere wijk is wel een Skar Peuterwerklocatie te vinden. Kijk hiervoor op www.skar.nl of bel met 0900 235 75 27. U en uw kindje zijn altijd welkom voor een rondleiding.


« naar overzicht