WIJKVERPLEEGKUNDIGEN

Persoonlijke zorg van STMG, nét even anders! Graag stellen wij ons aan u voor

Goede thuiszorg betekent voor iedereen nét even iets anders. Omdat iedereen ook net even anders is. Met een beetje individuele aandacht maken wij elke dag het verschil. STMG is er voor iedereen, ook voor u!

ZORG THUIS

Zorg thuis is heel  persoonlijk. Onze wijkverpleegkundigen en hun teams richten zich zoveel mogelijk naar uw manier van leven. Een goed contact met uw familie, de huisarts, specialist of collega zorgverleners komt de afstemming en de samenwerking ten goede.

De wijkverpleegkundige komt op huisbezoek om de zorgvraag door te praten, om uw voorkeuren en wensen te inventariseren en een afspraak te maken voor de start van de zorgverlening.

Voor iedereen is er een passend zorgarrangement.  Er zijn cliënten waar we één of twee keer per week komen maar er zijn er waar het team meerdere keren per dag naartoe gaat. Bijvoorbeeld om een wond te verzorgen of om medicijnen toe te dienen. Daar loopt de zorg ook ’s avonds, ’s nachts en in het weekend door.

Daarnaast is het ook mogelijk om specialistische zorg thuis te krijgen, omdat u een bijzondere aandoening of zorgvraag heeft. Ons team van specialistisch verpleegkundigen werken nauw samen met uw huisarts of specialist.

STMG