GREENTEAM

Ons motto is: minder rommel, meer genieten. Het Greenteam, bestaande uit een paar bewoners, heeft een missie; een schoner en aantrekkelijker Klarendal. Niet alleen het modekwartier en de Klarendalseweg hoeven er goed uit te zien! Daarom zijn wij als Greenteam bezig met onderhoud van groen in de wijk; meestal boomspiegels maar ook plantenbakken en stukjes ‘snippergoen’.

Greenteam

GROEN IN DE WIJK

Klarendal als dichtbevolkte stadswijk kan groener. Dat past tevens in Arnhem als groenste stad van Europa. Ook bewoners hebben daar ideeën over.

In Klarendal zijn recent de geadopteerde boomspiegels en stukjes groen met een groene stoeptegel gekenmerkt. Hierdoor is het voor het wijkonderhoud van de gemeente bekend welk groen door bewoners onderhouden wordt. Onderhoudt u een boomspiegel of stukje groen én ligt er géén groene tegel? Meldt dit dan bij de gemeente. Voor al uw vragen over het adopteren van groen kunt u terecht bij uw stadsdeelmanager Vivienne van Sante. U kunt bellen naar 0900 -1809 of mailen naar [email protected]

GroeneTegel

Bewaren