Vitesse speler Theo Janssen in de wijk!

vrijdag, 21 februari 2014

Op 16 oktober vorig jaar droeg Vitesse speler Theo Janssen tijdens een persconferentie een geel shirt met een grote adelaar en klein konijntje in NEC-kleuren. Enkele uren later was het shirt van Okimono uit het Modekwartier een ware hype. En nu is Theo terug.

Lees voor achtergrond info nog een na in de Gelderlander.  Vandaag ontvingen wij onderstaand bericht:

Theo Janssen is terug en dit keer is het menens!

Aanstaande woensdag is het zover: de onthulling en uitreiking van het officiële Theo Janssen shirt! De gelukkige kopers van het shirt krijgen deze dag hen eigen shirt uitgereikt en kunnen met Theo op de foto. Individueel en als groep, met natuurlijk het shirt aan. Want bij een bijzonder shirt hoort een bijzondere foto, namelijk: de grootste elftal foto van Nederland! Theo: “Het is een heel persoonlijk t-shirt geworden. Ik wilde terug naar de basis. Dat leek me een goed begin. Voetbal en mijn basisschool. Het lijkt me erg leuk om het shirt op deze manier te laten zien en met z’n allen in hetzelfde shirt op de foto te gaan!”.
Het evenement vindt buiten plaats, dus houd rekening met warme kleding. Geen shirt kunnen scoren? Alsnog is iedereen welkom om deze bijzondere dag met ons te beleven!

Woensdag, 26-02-14

Inloop: 13:30
Start: 14:00
Einde: 15:45

Locatie: MFC KLARENDAL, Kazerneplein (Kazerneplein Klarendalseweg 193, 6822 GJ Arnhem) kruising Hoflaan – Klarendalseweg
Parkeergelegenheid: Parkeerterrein aanwezig/vrij parkeren
In verband met de weersomstandigheden kan het evenement nog naar binnen verplaatst worden. Adres blijkt gelijk.

Kijk voor meer info op de Okimono website.


« naar overzicht