Strikje – het winterevenement in de wijk

woensdag, 10 december 2014

“Het is een feest van en voor de wijk. Iedereen is welkom”
Strikje, het nieuwe winter evenement in Klarendal, vindt op zaterdag 13 december voor de eerste keer plaats in het Modekwartier. Kim van Es (Graphic Playground) en Maddy Beekhuizen (Mon Fleuri) toveren de Klarendalseweg op zaterdag 13 december om tot een waar winter wonderland tijdens de eerste editie van Strikje.

Klarendal is een oude volkswijk maar tegelijkertijd is het ook het Modekwartier. Een bijzondere combinatie. Strikje hoopt beide werelden samen te brengen. Alle winkels, van het Mazzeltje tot aan Het Paradijs zijn van 10.00 uur tot 21.00 uur open. Er is muziek van straatmuzikanten, natuurlijk veel verlichte kerstbomen en warme chocolademelk en glühwein.

Van 10 uur ’s ochtends tot 17 uur ’s avonds is er een braderie op straat waar veel bewoners producten zullen verkopen. Op vier verschillende locaties komen er kramen. Bij Mon Fleuri, de Kapel, naast Graphic Playground en op het Simmersplein kunnen mensen neuzen tussen van alles en nog wat.  Daarna blijven de winkels extra lang open om je perfect op de aanstaande feestdagen te kunnen voorbereiden, er is muziek, lekker eten en drinken én ook door Buro Propz  vanuit de Mix genoeg georganiseerd voor de jongeren onder ons!

Kom je ook?

Zaterdag 13 december

10.00 uur – 21.00 uur

braderie tot 17.00 uur


« naar overzicht