Pasen in Klarendal

dinsdag, 08 april 2014

Over enkele weken valt Pasen; zondag 20 en maandag 21 april.

Op tweede Paasdag wordt er in Klarendal bij het nieuwe hotel onder in de wijk door de ondernemers een MoMarket georganiseerd. We hopen op lekker weer, het voorjaar lijkt heel goed te beginnen! Maar het buurpastoraat Klarendal/Sint Marten grijpt terug naar een meer Christelijke traditie.

De Vastentijd beschouwen zij als periode van bezinning en reiniging, zowel geestelijk als lichamelijk en als er tijd is voor de voorjaarsschoonmaak in huis. “Wij ervaren in onze wijken dat steeds meer mensen op hun eigen wijze mee doen aan de Vastentijd. Dit jaar hebben we besloten vanuit het Inloopcentrum en buurtpastoraat de armen uit onze eigen wijken centraal te stellen als Vastenproject.”

“Hoe? Via de Vastentassen. Ons streven is samen met enthousiaste vrijwilligers 350 tassen te vullen met lang houdbare levensmiddelen of via een financiële gift die u kunt missen. Deze goed gevulde tas komt vervolgens net vóór Pasen terecht bij mensen uit Klarendal, Sint Marten en Spoorhoek die moeten rondkomen van een minimum inkomen. Ze kunnen de extra levensmiddelen goed gebruiken zeker na alle gemeentelijke heffingen die net zijn geweest.”

U kunt uw levensmiddelen afgeven op dinsdagen en donderdagen tussen 10:00-13:00 op het Inloopcentrum, Van Slichtenhorststraat 34.  Uw geld kunt u storten op: rek. NL87INGB0000710434 t.n.v. Buurtpastoraat Arnhem-Noord.

Inloophuis coördinator Lilian van Klinken en buurtpastor Geert Rozema 0611515590. Voor meer informatie, mail G.rozema@eusebiusparochie.nl

[klik ook op onderstaande afbeelding]

Pasen2014


« naar overzicht