Oproepje Buurtservice vrijwilliger

donderdag, 04 augustus 2016

Help je graag mensen? En werk je graag in de tuin of ben je technisch en hou je van aanpakken? Dan is de Buurtservice iets voor jou.

Buurtservice Klarendal/SintMarten is een vrijwilligersclub en onderdeel van het Inloophuis. We bestaan uit een klussendienst, tuinwerkgroep en een koeriersgroep. We hebben vooral nog versterking nodig voor onze tuinwerkgroep en klussengroep – we hebben inmiddels een wachtlijst. Op jaarbasis verrichten we zo’n 200 klussen voor huishoudens (zoals verhuizing, kast in elkaar zetten, overwoekerde tuin opknappen, helpen opruimen in huis) die zelf geen geld of netwerk hebben om deze klussen te regelen.

We helpen vooral ouderen en mensen met multiproblematiek en werken veel samen met partners als de gemeentelijke wijkcoaches, MFC en Greenteam, RIBW, Propersona, Thuiszorg, Wijkagenten, woningcorporaties, fondsen als Vincentiusvereniging Arnhem, PCI, Dullertsstichting en College van Diakenen – zonder hen en uw hulp zijn we nergens.

Iedere 6 weken hebben we een uur vergadering. We zijn vooral een praktische –“doe” groep van zo’n 15 vaste vrijwilligers.

Belangstelling? Meld je bij buurtpastor Geert Rozema, 0611515590, g.rozema@eusebiusparochie.nl.

 

 


« naar overzicht