Molen De Kroon heeft een nieuwe folder

vrijdag, 13 juni 2014

Op dinsdag 3 juni jl. werd een nieuwe folder met informatie over de Klarendalse Molen gepresenteerd. De molenfolder is ontworpen door Gerda Mulder (ontwerper BNO) en werd grotendeels gefinancierd door De Kempenaer Advocaten. Dit advocatenkantoor is tevens hoofdsponsor van de Nacht van de Mode 2014.

De folder werd overhandigd door mr. Claudine Hermesdorf van de Kempenaer Advocaten aan de molenaars en aan de eigenaar van de molen, Volkshuisvesting Arnhem.

In deze folder is niet alleen informatie te vinden over de molen, maar er is ook een gedeelte, waarmee men zich kan aanmelden als Vriend van de Klarendalse Molen. Deze Vrienden van de Klarendalse Molen dragen door middel van een jaarlijkse donatie financieel bij aan de instandhouding van de molen.

De folder zal op diverse plaatsen komen te liggen. Allereerst in Klarendal, maar ook daarbuiten, zoals bijvoorbeeld het Arnhemse VVV-kantoor. De molenaars hopen dat hierdoor nog meer mensen zich voor de molen en de activiteiten gaan interesseren.

Langs deze weg nogmaals veel dank aan De Kempenaer Advocaten en aan Gerda Mulder.

Op de foto:
Mr. Claudine Hermesdorf (de Kempenaer Advocaten), Berry Kessels (Volkshuisvesting Arnhem) en twee molenaars: Erica Peters en Jaap de Haan.

De foto werd gemaakt door Marco Vellinga Fotografie.


« naar overzicht