MFC Klarendal begint te leven

donderdag, 16 januari 2014

Afgelopen november zijn de eerste participerende partijen in MFC Klarendal getrokken. Vanaf begin 2014 lijken een aantal kinderziektes langzaamaan te verdwijnen en betrekken steeds meer organisaties het spiksplinternieuwe gebouw. Op 31 januari staat de officiële opening gepland.

Graag sommen we hier wat publiciteit op van de afgelopen periode. Zo publiceerde de Geldelander in zowel de gedrukte pers als online een artikeltje op 8 januari, waarop Kanaal 13 een filmpje kwam maken waarin vooral gebruiker Basisschool Kunstrijk werd uitgediept.

Afgelopen week werd en voor de gebruikers een nieuwjaarsbijeenkomst georganiseerd. Daar werden allerlei steekwoorden door de aanwezigen bij elkaar bedacht waar MFC Klarendal aan moet voldoen om het ‘Hart van de wijk’ met elkaar tot een succes te brengen. Zoals; samenwerking, beweging, verbinding, creativiteit, humor, leestafel, inloop momenten. Alle ideeën zijn in een boom gehangen… (zie foto)

Er is voor die bijeenkomst ook een ‘Flipagram’ gemaakt, een kort hip fimpje waarin alle gebruikers en hun bezigheden kort en snel voorbij komen. Deze staat online, klik op het beeld!

FlipagramMFCpartners

 

Over de opening later meer!


« naar overzicht