BinnensteBuiten in Modekwartier Arnhem

woensdag, 16 maart 2022

Elk jaar in maart vieren wij als creatieve ondernemers in het Modekwartier de start van de lente. En omdat we al weken reikhalzend uitkijken naar zonnige, mooie dagen gaan we dat vieren ook! Weer of geen weer: wij zetten de deuren open om de lente (en jou!) binnen te laten.

De ondernemers in het Modekwartier grijpen deze dag aan om hun kasten binnenstebuiten te keren voor de grote lenteschoonmaak. Dat betekent: heel veel lentefrisse collecties, speciale acties, spectaculaire aanbiedingen en volop gezelligheid op straat.

Zorg dat je er bij bent op 19 maart tussen 11.00 en 17.00 uur in Modekwartier Arnhem.

Wij zijn blij met de lente en de positieve energie die dit brengt, maar we zijn ons ook bewust van de actualiteit. Een deel van de opbrengst van deze dag zal dan ook gedoneerd worden aan Giro 555, voor de hulp aan slachtoffers in Oekraïne.

Modekwartier Arnhem

Het Modekwartier bestaat sinds 2006 en is een plek waar cultuur en creativiteit floreren. In het Modekwartier huist een veelheid aan creatieve ondernemers – veelal éénpitters – die voor het overgrote deel hun eigen producten ontwerpen, maken en verkopen.

Een plek waar je ambachtelijk  gemaakte kleding, sieraden, schoenen en tassen kunt vinden, en (vintage) design voor in je huis. Bijzondere producten met vaak een duurzame inslag. Een hotspot waar je terecht kunt om heerlijk te eten en gezellig iets te drinken. The place to be.

Het Modekwartier is gevestigd in de Arnhemse wijk Klarendal, vlakbij het centrum, waar de ateliers en winkels afgewisseld worden met woonhuizen in een van oudsher typische volkswijk.

www.modekwartier.nl  – Sonsbeeksingel – Klarendalseweg


« naar overzicht