Bandmiddag in Klarendalse Coehoornkazerne

donderdag, 23 januari 2014

Zondag 2 februari zetten zeven jonge bands van Kunstbedrijf Arnhem, de Mezz in de Coehoornkazerne gezellig op zijn kop op. Rein de Jong, bandcoach en initiator van de bandmiddag: “Dit is alweer het tweede seizoen dat Kunstbedrijf Arnhem in de Coehoornkazerne ‘woont’ en het wordt dus hoog tijd voor een bandmiddag in onze eigen wijk!”. Een muzikale middag van 14.00 – 17.00 voor jong en oud.

Het repertoire van de bandmiddag is vooral gericht op pop/rock muziek en de leeftijd van de spelers varieert van 10 tot 18 jaar. Ook doet er één volwassen band mee: NYC. Kortom: muziek voor iedereen. De klinkende bandnamen zijn H!5, K-Baal, Unwind, Music Youth, 24/7, Lazy Friday en NYC.

Kunstbedrijf bands bepalen (of schrijven) zelf hun nummers en repeteren wekelijks onder leiding van bandcoaches van Kunstbedrijf Arnhem. Daarnaast spelen ze jaarlijks op vele plekken in Arnhem, waaronder café De Kroeg, Luxor Live en Park Open. “De bands doen zo een goede routine op”, legt Rein uit. Dit is de eerste keer dat er een bandmiddag in de Coehoornkazerne georganiseerd wordt. “Misschien creëren we hiermee wel een mooie nieuwe traditie.”, aldus Rein.

Locatie: Coehoornkazerne – De Mezz, Kazerneplein 6-1, Arnhem
Tijd: 14:00 – 17:00
Entree: gratis
Iedereen is welkom


« naar overzicht