‘Zwembad van het jaar’ verkiezing

donderdag, 22 augustus 2013

Dit jaar is Openluchtzwembad Klarenbeek als derde geëindigd in de provincie Gelderland. De verkiezing die elk jaar wordt georganiseerd is verdeeld in binnenzwembaden, buiten baden en combinatie baden.

In de zomer is het uiteraard de beurt aan de openluchtzwembaden. Na vorig jaar een negende plek te hebben bemachtigd zijn wij dit jaar opgeklommen naar een verdienstelijke derde plaats. De gasten die op ons gestemd hebben waardeerden ons zwembad met gemiddeld het cijfer 9.

Wij danken alle gasten die op ons gestemd hebben en gaan volgend jaar – met hun steun – op naar een nog hogere notering.

Iedereen die dit seizoen nog niet bij ons is geweest dit kan nog tot en met vrijdag 6 september a.s. De weersverwachting voorspelt nog diverse mooie dagen dus kom nog snel genieten van het warme water en de fraaie ligweiden.

De actuele informatie vindt u altijd op www.zwembadklarenbeek.nl

NB

Op donderdag 8 augustus passeerde de 50.000e bezoeker van dit seizoen de kassa van Openluchtzwembad Klarenbeek. Het waren er om precies te zijn twaalf die tegelijk over de drempel gingen. Een scoutinggroep uit het Engelse Croydon die in Arnhem op kamp zijn. Om dit te vieren kreeg de groep een 12 badenkaart en een ijsje aangeboden. Daarna was het tijd voor een frisse duik en een hoop waterplezier.


« naar overzicht