Puck’s Danscafé – ouderwetse dansavond vanaf 20u

donderdag, 15 februari 2018

Heb je zin om gezellig te dansen in een ongedwongen sfeer? Kom dan naar Puck’s Danscafé op zaterdag 24 februari in Puck’s Café. De hele avond worden er de beste hits uit de jaren ’70, ’80 en ’90 gedraaid. En dit allemaal voor een vriendschappelijk prijsje!

DJ Bas & DJ Kees
Tijdens Puck’s Danscafé zitten de platenkoffers van DJ Bas & DJ Kees vol hits. Herkenbare popmuziek uit de tijd van Radio Veronia, Toppop, Count Down, TMF en MTV. Laat herinneringen uit jouw goede oude tijd terugkomen en dans tot je erbij neervalt. Of je nu met partner, vriend(in) of alleen komt… het kan allemaal!

Entreeprijs
De organisatie heeft als doel om kostendekkend te zijn en hoeft geen winst te maken. Hierdoor kan de entreeprijs laag worden gehouden. Als je reserveert via de website van Huis van Puck kost een kaartje: € 5,00. Aan de deur: € 6,50. Reserveren is wel handig want vol=vol.

De organisatie
Het danscafé wordt georganiseerd door twee vrijwilligers van Huis van Puck: Peggy de Lange en Linda ten Bruin. Wij vroegen ze: Waarom organiseren jullie een danscafé? “Omdat we zin hebben in een ouderwetse dansavond. Lekker vrij dansen op popmuziek. Dat kan best ergens, maar niet om 20.00 uur ’s avonds. Veel mensen blijken behoefte te hebben aan een vroeger tijdstip. Beide zijn we fanatieke theatersporters bij Huis van Puck dus de link naar het café was snel gelegd. Wij hebben er megaveel zin in! Kom je ook?”

Zaterdag 24 februari 2018 | 20:00 – 00:00 uur | Huis van Puck

 


« naar overzicht