MULTI FUNCTIONEEL CENTRUM

Aanvankelijk 2012 – maar uiteindelijk eind 2013 stond de opening van MFC Klarendal gepland; Multi Functioneel Centrum. In oktober van 2013 trokken de eerste gebruikers in dit pand met een NIEUW ADRES!

MFC Klarendal wordt het ‘Hart van de wijk’. Het biedt plaats aan een ontmoetingsplek voor bewoners, een basisschool (fusie van Sint Jansschool en de Atlas), peuterspeelzaal, kinderwerk van Rijnstad, kinderdagopvang, buitenschoolse opvang (BSO), een Centrum voor Jeugd en Gezin, een consultatiebureau, een Wmo-loket, de sportschool van Fred Royers, een sportzaal voor Sportpunt Klarendal en – nog discutabel – de publieksfunctie van de wijkwinkel.

Een belangrijke deelnemer binnen dit MFC is de WIJKSCHOOL waarvan de ontwikkelingen op deze website los worden gevolgd. In de herfstvakantie van 2013 trokken zij er in!

DE OFFICIËLE OPENING

Op 31 december 2014 werd MFC Klarendal officieel geopend met een groot feest.
Collage_MFCopeningLR

FOTO’S VAN DE BOUW EN ANDER ARCHIEF

In oktober 2013 is het MFC Klarendal opgeleverd. Vanaf april 2012 werd de bouw in beeld gebracht. Klik op submenu voor een indruk daarvan. Aan de linkerkant van deze pagina kunt u sowieso in de submenu’s zien wat er vooral in het jaar 2011, maar ook 2012 allemaal aan vooraf ging.