Feestelijke opening gezondheidscentrum Onder de Linden

dinsdag, 24 september 2013

Op zaterdag 28 september 2013 om 12 uur opent wethouder Kok gezondheidscentrum ‘Onder de Linden’. De nieuwe A-HOED apotheek en huisartsen onder een dak in Klarendal.

Van 12.00 uur tot 16.00 kunnen belangstellenden een kijkje komen nemen en kennismaken met de nieuwe bewoners van Onder de Linden 21, voormalig School III. De officiële opening wordt om 12 uur verricht door Henk Kok, wethouder van Welzijn, Zorg en Wijkaanpak van de gemeente Arnhem.

Onder het genot van een hapje en een drankje kan men kennis maken met het nieuwe gezondheidscentrum en de zorgverleners, artsen en therapeuten.
Het voormalige schoolgebouw werd het afgelopen jaar gerenoveerd door volkshuisvesting en geschikt gemaakt voor de huisvesting van 16 verschillende praktijken op het gebied van gezondheid en eerstelijnszorg. Naast apotheek Biermasz en een viertal huisartsenpraktijken heeft het centrum een groot aanbod van diverse therapievormen.

Tijdens de opening op zaterdag 28 september is er ook van alles te beleven. Er worden workshops aangeboden en er zijn muzikale en theatrale intermezzo’s.
Voor de kinderen is er een speurtocht door het gebouw, maar ze kunnen ook geschminkt worden en er zijn voorstellingen van diverse artiesten.
Kijk voor het volledige programma op www.gezondheidscentrumonderdelinden.nl.


« naar overzicht