Feestelijke 10e editie Nacht van de Mode

zaterdag, 12 mei 2018

Bij een jubileum hoort feest, een grandioos feest! En daarom pakt het Modekwartier dit jaar flink uit tijdens de 10e editie van Nacht van de Mode. Op zaterdagavond 9 juni openen ontwerpers van het Modekwartier traditiegetrouw tot middernacht de deuren van hun winkels en ateliers voor liefhebbers van fashion, art & design.
Om 16.00 uur vertrekt een feestelijke parade vanuit de binnenstad richting Modekwartier waar de Nacht van de Mode op spectaculaire wijze wordt geopend op het Kazerneplein.

Vanaf dat moment zijn de straten gevuld met kleurrijke presentaties,  shows en o.a. live muziek.  In de ateliers en winkels vind je speciale collecties en bijzondere aanbiedingen en natuurlijk pakken ook de  horecagelegenheden flink uit. Wijnproevers, theater- en dansliefhebbers kunnen terecht op het Kazerneplein, waar vanaf 14.00 het gezelligste  wijnfestival  van Nederland ‘Snob’ plaatsvindt, theater te beleven valt, met in de avond de traditionale ‘Blockparty’.

Op de afterparty in Luxor Live gaat het feest vanaf 00:00 gewoon door voor wie nog niet genoeg heeft gehad en de 10e editie van Nacht van de Mode tot in de late uurtjes wil vieren.

Fashion Parade

16.00 Johnny van Doornplein (hoofdlocatie FDFA)

Parade trekt vanuit de binnenstad richting Modekwartier

Opening

17.00 Kazerneplein

Nachtvandemode

17:30 – 00:00 Modekwartier

Fashion, Art & Design, Food & Drinks, Live Music, Theater,

Lifestyle, Wijnfestival Snob, Block Party!

After Party ‘Stille Nacht’

00:00 – 04:00 Luxor

 

Nacht van de Mode wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Arnhem, Volkshuisvesting, Goldwell, De Kempenaer Advocaten, Burgers Zoo & Friends

 

Op zondag 10 juni gaat Sugar Hill & partners tussen 12:00 en 0:00 door met het SNOB Wijn Festival op het Kazerneplein: met een goed glas wijn, goed gezelschap, muziek , theater tot aan spijkerpoepen en wat te happen, starend naar een goede filmklassieker.


« naar overzicht