KLARENDAL 2022

De tweede wijkvisie van Klarendal is de leidraad voor partners en beleidsmakers om aan de toekomst te werken. Klarendal was hier in het begin dan de jaren 2000 uniek in met ‘Klarendal Kleur & Karakter.

‘Klarendal 2022, eigenzinnig en ondernemend’: deze tweede wijkvisie – vanaf 2011 ontwikkeld in samenwerking met bewoners en ondernemers in de wijk – moet de leidraad zijn voor het beleid op en voor Klarendal de komende jaren. Tussendoor verschijnen er ook WAP’s (Wijk Actie Plan)

De wijkvisie werd zondag 16 september 2012 gepresenteerd tijdens het jaarlijkse wijkontbijt op het terras van (het toen nieuwe) Café Caspar, bij het mode- en designhotel ModeZ aan het Putplein/Elly Lamakerplantsoen. De visie werd gepresenteerd in aanwezigheid van  toenmalig (wijk) wethouder Michiel van Wessem, directeur woningcorporatie Volkshuisvesting Gerrit Breeman en bewoonster Monita Polman die het convenant ondertekenden.

Wijkvisie Klarendal 2022 staat hieronder gepubliceerd; klik op het beeld om hem fullscreen te bekijken en om er met de muis doorheen te bladeren. Hij is hier ook te downloaden als pdf.


 

Voor wie wil weten wat er vanaf 2011 allemaal aan vooraf is gegaan; bekijk de rechterkolom op deze pagina.

Bewaren