20 april: Voorjaar in het Modekwartier

maandag, 08 april 2019

Op zaterdag 20 april keren ondernemers in het Modekwartier hun winkels BINNENSTEBUITEN, is er weer eens een MoMarket op het Putplein én een kleedjesmarkt op het Kazerneplein! Klarendal pakt uit!

BINNENSTEBUITEN

Zaterdag 20 april vieren Modekwartier ondernemers de start van een lekker lang Paasweekend. En omdat we al weken reikhalzend uitkijken naar zonnige, vrije dagen gaan ze dat vieren ook! Weer of geen weer: de deuren worden open gezet om de lente (en jou!) binnen te laten.

De ondernemers in het Modekwartier grijpen deze dag aan om hun kasten binnenstebuiten te keren voor de grote lenteschoonmaak. Dat betekent: heel veel lentefrisse collecties, speciale acties, spectaculaire aanbiedingen en volop gezelligheid op straat. Zorg dus dat je er bij bent!

BINNENSTEBUITEN wordt mede mogelijk gemaakt door DOCKS.

MOMARKET

Terug van weggeweest: de MoMarket!
Op het Elly Lamakersplanstoen bij Hotel ModeZ en CASPAR, vind je op 20 april tussen 12:00 – 17:00 uur de Momarket. Een markt terug van weggeweest bomvol bijzondere mode – betaalbare kunst – design – vintage – sieraden – lekker eten en nog veel meer!

De Momarket is een onderdeel van het zusje van de Sonsbeekmarkt.
En wordt georganiseerd om en rond het Elly Lamakersplantsoen.

KLEEDJESMARKT

Alle winkels zijn de 20e geopend en op het Kazerneplein is van alles te doen… er is muziek en de kinderen kunnen geschminkt worden.

Wil je ook op het MFC plein zitten en je spullen verkopen? Neem je kleedje mee en wees welkom op 20 april…
Deelname is gratis!

Aanmelden kan bij Wim Simmers en Annet Veerbeek« naar overzicht